Krátké zprávy » Guy Cisternino - tentokrát v netradiční roli řezníka

03.12.2012 | Guy Cisternino - tentokrát v netradiční roli řezníka  »

Připravil: Karel Šedivý
Použité stránky: flexonline.com


Guy Cisternino, sedmý z letošní Olympie 212 Showdown, se vám tentokrát představí v poněkud nezvyklé a netradiční roli. Namísto posilovacího tréninku či rozebírání výživových strategií se nám v tomto videu bude prezentovat coby schopný řezník. Zásluhu na tom, že mu práce jde skutečně od ruky, má jeho otec, který je vyučeným řezníkem a Guy Cisternina, podobně jako jeho bratra Anthonyho, do řemesla zasvěcoval dobrých dvacet let.  V garáži, která slouží k rozbourávání jednotlivých kusů lesní zvěře, to tak v lovecké sezóně vypadá jako ve skutečném řeznictví.

A proč vlastně podobné video vzniklo? Guy Cisternino vysvětluje, že se tak stalo na základě několika žádostí od fanoušků, kterým nebylo jasné, z jaké části zvířete jsou jednotlivé kousky již zpracovaného hovězího masa. Tentokrát však nepůjde o hovězí, ale o jelení maso. To sice chutná rozdílně, ale jednotlivé kusy masa pocházejí ze stejných částí. Záběry na videu mohou možná působit trochu nezvykle, ale vězte, že i maso zabalené úhledně na tácku v supermarketu muselo projít podobným procesem.

Guy Cisternino – bourání a porcování jeleního masa